fbpx
slid44

slid33

slid22

De beste glutenvrije pizza van Amsterdam

Last van een glutenallergie? Geen probleem. Ook voor de beste glutenvrije pizza van Amsterdam moet je bij Pizza Heart Bar zijn. Met een speciaal proces zorgen we ervoor dat ook jij kan genieten van de smaak van Italië. Onze pizza’s zijn ook nog eens zeer verteerbaar, dus met minder gist. Daardoor liggen onze pizza’s, in tegenstelling tot veel andere pizza’s, niet zwaar op de maag.

Wat is een glutenvrije pizza?

как найти работу физика
Een glutenvrije pizza is een pizza zonder gluten: een groep eiwitten die werkt als een soort lijm. Het wordt in veel verschillende soorten eten gebruikt, maar helaas kan niet iedereen daar tegen. Daar moeten we rekening mee houden, vinden we bij Pizza Heart Bar.

Een glutenvrije pizza bestaat uit een glutenvrije pizzabodem, tomatensaus, kaas en glutenvrije toppings. Natuurlijk wordt er met schone handen gewerkt en gebruiken we apart gerij voor onze glutenvrije pizza’s.

De glutenvrije pizza van Pizza Heart Bar

Op dit moment werken we hard aan het samenstellen van het beste deeg voor glutenvrije pizza. Niet zomaar een goede deeg, maar de beste deeg. Want ook als je glutenvrij eet moet je kunnen genieten van een lekkere pizza. Zo simpel is het.
medadvice.net
Wij hebben de beste glutenvrije pizza van Amsterdam omdat we pizza zeer verteerbaar bakken met een echt goede deeg. Geen grote hoeveelheden gist, maar bakken met een speciaal proces. We gebruiken maar een klein beetje van de hoeveelheid gist die normaal gesproken nodig is. In gist zitten van nature geen gluten. En natuurlijk bakken we in een echt houtoven. Zo wordt onze pizza echt de beste van heel de hoofdstad.

Kiezen voor iets anders?

Kom je met een groep en ben jij de enige die glutenvrij eet? Vroeger was dat een probleem. Nu niet meer. Bij Pizza Heart Bar hebben we pizza’s voor iedereen. Voor wie glutenvrij eet, of wie dat niet doet. Voor veganisten en non-veganisten. Voor vleeseters en niet-vleeseters. Het maakt niet uit: wij hebben de beste (glutenvrije) pizza van Amsterdam!

De menukaart

Wil je weten waar je voor kunt kiezen? Onze pizzeria is meer dan een pizzeria. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten Italiaanse producten. Van pasta’s tot salades en van antipasta tot de echte traditionele pizza. Neem je alvast een kijkje op onze menukaart?

vieni, mangia!

reserveren

Partners betreffende ons renovatie – Webhosting Vergelijken