fbpx
slid44

slid33

slid22

Hier kun je makkelijk aanmeren om een hapje te eten

Pizza eten na een dagje varen? Dat kan. Bij Pizza Heart Bar kun je aanmeren om een hapje te eten. We zijn namelijk gevestigd aan de Schollenbrugstraat, vlakbij de Weesperhaven. Zo eet jij pizza aan de Amstel.

Eten bij een echt goede pizzeria

Vergeet elke andere pizzeria waar je ooit langs bent geweest. Pizza Heart Bar is anders. Ingrediënten veranderen omdat je veganistisch eet? Dat is onzin. Een goed pizzarestaurant heeft al een veganistische pizza voor jou op maat. En voor je non-vegan vrienden hebben we ook genoeg lekkers. Denk maar aan een pizza met prosciutto of met wel vier verschillende kazen. Bij ons neem je al je vrienden mee. Of ze nou vlees eten of niet. Iedereen kan samen eten bij Pizza Heart Bar.

Pizza Heart Bar: een Italiaans restaurant aan het water

Pizza Heart Bar is een bijzonder Italiaans restaurant. We zijn namelijk gevestigd aan het water. Je vindt ons pal aan de Schollenbrugstraat, vlakbij de Weesperhaven. Daardoor stap je zo van je bootje over naar het restaurant.

Na een lange dag varen door Noord-Holland kom je uit in Amsterdam en kun je je bootje aanmeren voor de deur van het restaurant. Je gaat aan een tafeltje zitten en eindelijk is het tijd voor je beloning: een heerlijke pizza. Wie kijkt daar nu niet de hele dag naar uit?

Over onze locatie: het haventje aan de Schollenbrugstraat

Het haventje aan de Schollenbrugstraat heeft openbare ligplaatsen en komt direct uit op de Amstel. Er zijn plaatsen beschikbaar voor buurtbewoners. Kom weer echt in contact met Amsterdam en maak een vaartochtje over de Amstel. De Schollenbrugstraat werd vooral bekend vanwege de restaurantjes die er zitten, maar één restaurant valt in het bijzonder op: Pizza Heart Bar.

Pizza aan de Amstel

Bij Pizza Heart Bar eet je pizza aan de Amstel. Nergens anders proef je meer Amsterdam dan hier. Dat, in combinatie met de beste ingrediënten en de liefde waarmee we onze pizza’s maken, zorgt voor een onvergetelijk bezoek aan het restaurant.

Toch niet zo gek van pizza? Dan maken we er net zo makkelijk salade of pasta aan de Amstel van. We hebben namelijk ook antipasti, pasta en salade. Zelfs de absolute pizzalover zou het nog eens willen proberen.

Wat eet jij vandaag?

vieni, mangia!

reserveren