fbpx
slid44

slid33

slid22

Met je vrienden, kennissen en familie een lekkere pizza of Italiaans eten?

Wil je met je vrienden, kennissen en familie een lekkere pizza of iets anders Italiaans te eten? Zet Pizza Heart Bar dan maar alvast in je navigatiesysteem. Bij ons eet je de beste pizza en Italiaanse gerechten van Amsterdam. En dat ook nog eens aan het water!

Eten met vrienden, kennissen en familie

Uit eten gaan: we doen het weer steeds vaker. Logisch, want niets is zo fijn als samen bij elkaar zitten en genieten van goed eten. Bij Pizza Heart Bar is genoeg ruimte om al je vrienden, kennis en familie mee te nemen en samen de smaak van Italië te ervaren. En na het eten kun je natuurlijk afsluiten met een lekkere borrel aan de bar.

Pizza eten of Italiaans eten met de feestdagen

Eet eens een pizza tijdens de feestdagen! Of, als je daar geen zin in hebt: iets anders van ons uitgebreide menu. Je kunt Italiaans eten met de feestdagen in ons restaurant. Wij zijn meer dan alleen een pizzeria en bieden ook verschillende soorten pasta’s, antipasti en salades aan.

Een pizza bestellen met de feestdagen

Pizza is heel geliefd tijdens de feestdagen. Zo werden er op Koningsdag in heel het land tot drie keer zoveel pizza’s als normaal besteld. En als het slecht weer is, worden er nog meer pizza’s besteld. Geloof het of niet, maar pizza is zelfs een heel geschikt kerstmaal. Met kerst worden er veel meer pizza’s dan op een normale dag besteld.

Waarom zou je ook geen pizza tijdens de feestdagen bestellen? Of nog leuker: langskomen en eten in een echte pizzeria. Gezellig, en een leuke manier om je feestdagen door te brengen.

Voor grote groepen

Wil je langskomen met een grote groep? Pizza Heart Bar heeft plaats voor groepen tot wel 50 personen. We hebben ons restaurant zo ingericht dat groepen bij elkaar kunnen zitten. Zo kun je gezellig langskomen met je vrienden, kennissen of familie. Maak van het bezoek aan onze pizzeria echt een avondje uit. Je kunt namelijk kijken naar onze open keuken, waar je precies ziet hoe je pizza bereid wordt en in onze grote, gouden pizza oven verdwijnt. Zin in een drankje? Kom dan gezellig aan de bar zitten!

vieni, mangia!

reserveren