fbpx
slid44

slid33

slid22

onze pizza

Wij maken onze pizza’s met aandacht, liefde en de allerbeste ingrediënten. Uit Italië én lokaal. Op het menu vind je klassieke pizza’s, maar ook gourmet-pizza’s voor fijnproevers. Deze pizza’s hebben meer uitgesproken en bijzondere smaken. Naast pizza’s met vlees maken we ook vegetarische en veganistische – met écht lekkere vegan mozzarella. Tot slot is al ons deeg ‘ad alta digeribilità’, oftewel zeer licht verteerbaar, en kun je bij alle pizza’s kiezen voor een volkorenbodem.

ons deeg

Wij bakken pizza ad alta digeribilità: zeer verteerbare pizza.

Een écht goede pizza begint bij goed deeg. Veel pizza’s vallen zwaar op de maag. Dat komt grotendeels door de hoeveelheid gist. Gist versnelt het rijsproces, maar: hoe meer gist, hoe zwaarder de pizza. Onze pizza’s zijn ad alta digeribilità, oftewel zeer licht verteerbaar.

Dat komt door een speciaal gistproces. We laten het deeg 72 uur rijzen, waardoor het de tijd krijgt om het ideale gistpunt te bereiken. Zo gebruiken we maar een fractie van de hoeveelheid gist die normaalgesproken nodig is.

Met zeezout en extra vergine olijfolie is onze extra verteerbare pizza ook nog extra lekker. We bakken de pizza’s tot slot in onze born-ready, golden en meest ontraditionele traditionele Italiaanse houtoven, en dan kan je er echt geen nee meer tegen zeggen.