fbpx
slid44

slid33

slid22

Pizza bestellen in Amsterdam

In Amsterdam vind je heel wat pizza restaurants. Leuk, maar er is geen pizza restaurant zo bijzonder als Pizza Heart Bar. Niet alleen vanwege de ligging aan het water, maar ook omdat onze pizza’s zo bijzonder zijn. We maken ze met bakken liefde, een houtoven en de beste ingrediënten. En natuurlijk is er voor iedereen een pizza of iets anders lekkers.

Pizza bestellen in Amsterdam-Oost

Een pizza bestellen in Amsterdam-Oost? Dat is een fluitje van een cent. Bel met ons telefoonnummer, 020 268 2547 en geef je bestelling door. Kies ervoor om je eten thuis te laten bezorgen, of boek een plekje in ons restaurant. We hebben het gezelligste restaurant van heel Amsterdam-Oost, dus langskomen is een goed idee.

Vegan pizza bestellen? Geen probleem!

Tegenwoordig eten steeds meer mensen veganistisch. Waarschijnlijk ben je wel eens in een restaurant geweest waar je de geitenkaassalade met bacon en yoghurtdressing, maar zonder geitenkaas, bacon en yoghurtdressing hebt moeten vragen. Wat krijg je dan op je bord? Waarschijnlijk geniet je daar niet van. Dat wil Pizza Heart Bar veranderen.

We hebben veganistische pizza’s en veganistische gerechten. Een vegan pizza bestellen in Amsterdam is nu mogelijk voor iedereen. Geen gedoe, gewoon lekker eten. Zo simpel is het!

Pizza bestellen aan de Amstel

Net een dagje uit geweest en een fijne rondvaart door Amsterdam gemaakt? Dan is het aan het eind van de dag natuurlijk tijd voor een goede afsluiting. Dat doe je door pizza te bestellen aan de Amstel. Dat kan al terwijl je nog onderweg bent. Je kunt ons bellen, of alvast  een plekje in het restaurant reserveren.

Je proeft echt de smaak van Italië, terwijl je je op een plek bevindt die niet meer Amsterdams kan. Dat is de kracht van Pizza Heart Bar.

Lekker eten in Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer

Moeite om wat lekkers te vinden? Pizza bestellen in Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer is simpel. Een belletje naar Pizza Heart Bar is genoeg. We komen je eten namelijk ook brengen. Of je nu een vegan pizza, pasta of een salade hebt besteld. Wij geloven in goed eten voor iedereen.

Je eten thuisbezorgd in Oost

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel vanuit je luie stoel. Jouw eten wordt thuisbezorgd in Oost. Zo heb je een beetje Pizza Heart Bar bij jou thuis. Weet jij al wat je gaat eten vandaag?

vieni, mangia!

reserveren