fbpx
slid44

slid33

slid22

Pizza bestellen tijdens het varen

Niets is lekkerder dan even tot jezelf komen op het water. Varen is dan ook van veel Nederlanders een favoriete bezigheid. Maar na een dagje plezier begin je toch wel wat trek te krijgen. Dan wordt het tijd voor een lekkere pizza. Nog nooit eerder vond je een pizzeria zo dicht bij het water. Pizza Heart Bar ligt namelijk aan de Weesperhaven in de Schollenbrugstraat!

Lekker eten in een restaurant aan het water

Pizza eten met uitzicht op het water? In Pizza Heart Bar kan het. Dankzij de unieke ligging op de Schollenbrugstraat kun je lekker eten in een restaurant aan het water. Je hebt uitzicht op de Weesperhaven.

Met mooi weer wil je waarschijnlijk buiten zitten. Dat kan. Geniet optimaal van het mooie weer en geniet van overheerlijke pizza. We zijn ‘s avonds tot 23.00 uur geopend, dus met een stuk pizza in de hand zie je de zon ondergaan.

Aanmeren met je boot bij Pizza Heart Bar

Wie pizza wil eten aan het water, hoeft maar één ding te doen: vanaf de Weesperhaven aanmeren met je boot bij Pizza Heart Bar. Je stapt zo de kade over en loopt de Schollenbrugstraat op. Vervolgens kies je een fijn plekje, bestel je een lekkere pizza en geniet je de rest van de dag.

Zo kun je pizza bestellen tijdens het varen

Wil je alvast een pizza bestellen terwijl je nog op het water bent? Geen probleem. Plaats je bestelling alvast telefonisch via 020 368 2547. Als je vragen hebt over de pizza’s, beantwoorden we die natuurlijk graag.

Op onze website kun je ook alvast een datum en tijd reserveren. Dat is alles wat je hoeft te doen: wij zorgen voor de rest. Bij Pizza Heart Bar weet je zeker dat je je dagje varen goed afsluit.

Pizza vanaf het water

Bestel pizza vanaf het water op onze website, of per telefoon. We maken ambachtelijke pizza’s, met liefde gemaakt. Zo uit de houtoven bij jou op het bord. Wist je dat we een ruim aanbod hebben? Bij ons kan iedereen genieten van overheerlijke pizza. Of je nu vegan bent of niet en of je nu zin hebt in vier verschillende kazen op je pizza of niet. Bij ons kan het allemaal. Want we vinden dat al je vrienden uit eten moet kunnen in Amsterdam. Dat is nou typisch Pizza Heart Bar.

vieni, mangia!

reserveren