fbpx
slid44

slid33

slid22

Pizzeria Amsterdam Oost

Verschillende culturen bij elkaar. Brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. Het groen om je heen. De verschillende culturele bezienswaardigheden. En wat te denken van het Oosterpark? Je weet het direct: dit is typisch Amsterdam Oost. Maar ben je al een keer langs geweest bij de enige echte pizzeria van Amsterdam Oost?

Een lekkere pizza bestellen in Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer

Stadsdeel Oost heeft allerlei culturen bij elkaar. Daarom kun je zo de ene dag Turks en de andere dag Surinaams eten. Maar soms mis je toch echt de smaak van Italië. Dan wordt het tijd om een pizza te bestellen. En waar kun je dat nou beter doen dan bij Pizza Heart Bar? Een echte pizzeria in Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer.

De enige echte pizzeria van Amsterdam

Pizza Heart Bar is de enige echte pizzeria van Amsterdam. We zijn er voor iedereen. Voor zij die het liefst pizza voor hun ontbijt eten, of voor de liefhebbers van vlees. Voor vegans en vegetariërs en zélfs voor zij die pizza eigenlijk niet lekker vinden. Die laatste groep heeft nog niet van onze pizza’s geproefd.

We maken houtovenpizza’s met verse ingrediënten en met bijzondere smaken. Weet je het geheim van echt een goede pizza? Wij durven het te verklappen: het zit ‘m in liefde voor de pizza en in een goede deeg.

Eten thuisbezorgd in Oost

Wil je graag iets anders eten dan pizza? Geen probleem, we hebben ook antipasti, pasta en salade waar zelfs de pizzalover van wil proeven. En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, wordt je eten thuisbezorgd in Oost.

Pizza’s, Cannelloni, Parmigiana, insalate, of wat dan ook: jij geniet vandaag van de echte smaak van Italië. Alles wat we maken heeft een sterke, bijzondere smaak en is van echt goede kwaliteit.

Pizza Heart Bar: het begrip van Watergraafsmeer

Champagne drinken bij je pizza? Waarom niet? Bij Pizza Heart Bar doen we dat gewoon. Doordat onze pizza’s zo lekker zijn, we een ruim aanbod hebben en ook nog eens een topplek hebben aan de Weesperhaven, worden we het begrip van Watergraafsmeer. En als het even kan, worden we graag een begrip in heel Amsterdam.

Kom jij langs bij deze echte pizzeria in Amsterdam Oost? Of heb je liever dat we bij je langskomen? Het kan allebei. Heb je onze menukaart al gezien?

vieni, mangia!

reserveren