fbpx
slid44

slid33

slid22

Pizzeria voor grote groepen

Heb je iets te vieren? Organiseer je een vrijgezellenfeest? Of wil je uiteten met je verjaardag? Bij Pizza Heart Bar kun je langskomen met grote groepen tot wel 50 personen. Als je van te voren reserveert, zorgen wij ervoor dat het gezelschap een mooi plekje krijgt.

Eten met grote groepen tot wel 50 personen

Bij Pizza Heart Bar kun je eten met groepen tot wel 50 personen. We hebben genoeg plek en dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedereen wat wils. Of je nu echte pizzafans of gezonde salade-eters in je gezelschap hebt, iedereen slaagt.

Kom langs om te dineren of te lunchen tijdens een personeelsuitje, gewoon voor de gezelligheid of omdat je iets te vieren hebt. Bij Pizza Heart Bar hebben we de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen. Het is alleen wel handig als je van te voren even contact met ons opneemt. Zo weet je zeker dat iedereen een mooie plek krijgt en dat alle gasten een toptijd hebben.

Lunchen met grote groepen

We hebben 80 zitplaatsen. Je kunt bij ons zo langskomen met een grote groep. Daar hebben we speciaal plekken voor ingericht. Een bezoek aan onze pizzeria is echt een avondje uit. We hebben namelijk een open keuken met een grote, gouden pizza oven. Daar zie je hoe je pizza bereid wordt. En op een van de barkrukken drink je aan de bar jeĀ  drankje op.

Ook geschikt voor de afscheidslunch van een collega

Vertrekt een collega? Of ga jij weg? Kom langs om gezellig pizza te eten. Bijna iedereen lust pizza, en voor de niet-pizzaliefhebbers hebben we andere lekkere gerechten op het menu staan. Pizza Heart Bar is zo ingericht dat je samen kunt zitten en dat je eventueel plaats kunt nemen op het terras. Vanaf daar heb je uitzicht op de gracht

Iets te vieren?

Ben je afgestudeerd, organiseer je een vrijgezellenfeest, een bruiloft of een verjaardag? Of heb je misschien een andere feestelijke gelegenheid? Als je iets te vieren hebt, kun je het best reserveren bij Pizza Heart Bar.

Wij staan niet alleen voor lekker eten, maar ook voor gastvrijheid. Ons restaurant is ook nog eens gevestigd aan het water, aan de Weesperhaven (aan de Amstel). Dat maakt ons restaurant uniek. En natuurlijk is het restaurant op een warme manier aangekleed. Zo voel je je echt thuis.

vieni, mangia!

reserveren