fbpx
slid44

slid33

slid22

Zakelijk lunchen bij Pizza Heart Bar

Sommige mensen houden zo van pizza dat ze het liefst pizza voor ontbijt zouden eten, maar laten we eens beginnen bij de lunch. Heb jij er wel eens aan gedacht om een pizza bij de lunch te eten? Zelfs zakelijk lunchen is bij Pizza Heart Bar een goed idee. Dat komt doordat we iets geschikts voor iedereen op het menu hebben staan.

Een zakelijke lunch bij een echte pizzeria

Pizza eten: altijd een goed idee. Een zakelijke lunch bij een echte pizzeria is gezellig en kan leuke deals opleveren. Eten bij een pizzeria geeft altijd een gezellige, informele sfeer. Door die informele sfeer kun je mogelijke opdrachtgevers beter overtuigen. Mensen zeggen makkelijker ‘ja’, als ze zich op hun gemak voelen.

Je kunt natuurlijk ook met collega’s langskomen. Goed voor de teamgeest en natuurlijk werk je beter met een volle maag dan met trek.

Waarom zakelijk lunchen of zakelijk eten?

Een zakelijke lunch kan handig zijn om te binden met nieuwe klanten, om opdrachten binnen te halen, om te netwerken of om de banden met collega’s aan te halen. Onder het eten kunnen verschillende zakelijke onderwerpen besproken worden. Zakelijk eten zorgt voor een soort informele sfeer, waardoor er meer te bespreken valt.

Als je ondernemer bent, heeft een zakelijke lunch als voordeel dat je vaak de btw van het etentje mag aftrekken. Let op: je mag de btw alleen aftrekken als je de pizza afhaalt en deze nuttigt op kantoor.

Maar ook als je de btw niet kunt aftrekken, is een zakelijke lunch in ons restaurant nog een goed idee. De opbrengsten van een zakelijk etentje zijn vaak hoger dan de kosten ervan. En natuurlijk maakt het ook wel indruk, eten in een gezellig restaurant waar de sfeer goed is.

Lunchen met collega’s: gezellig en goed voor de sfeer

Collegialiteit is belangrijk op de werkvloer. Hoe kom je nu dichter bij de collega’s dan met een zakelijke lunch? Zeker als er pizza op het menu staat, want bijna iedereen lust pizza. En zelfs als iemand in het gezelschap geen pizza lust, hebben we nog gerechten die aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan onze pasta’s, antipasti en salades.

Lunchen met collega’s is gezellig en bovendien goed voor de onderlinge sfeer. Je deelt echt een moment met elkaar. Zo groei je wat dichter naar elkaar toe en wordt het team sterker.

vieni, mangia!

reserveren

When you decide potster.com/ to purchase weed from our on-line store, you’re presented with a lot of alternatives. When it might sound a little sketchy, it’s completely feasible to purchase weed safely and legally online you just have to understand what you’re doing. Legal Weed Fly is among the national and worldwide pioneers when it has to do with providing medical cannabis patients with nothing but the very best.